Spaar mee voor een gratis KipKadobon bij Natuurwinkel Naturijn

CULEMBORG Gewoon je boodschappen doen en ondertussen sparen voor gratis biologische eieren. Dat kan nu bij Natuurwinkel Naturijn. Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang je een stempel. Bij inlevering van een volle spaarkaart met 20 stempels ontvang je een kipkadobon t.w.v. 24,50. Hiermee kan je niet alleen genieten van lekkere biologische eitjes maar steun je ook op een leuke manier een goed doel. Je draagt bij aan het geluk van kippen en je zorgt voor zekerheid voor de biologische pluimveehouders. De actie loopt van 2 t/m 28 november. Wees er als de kippen bij!

Met een kipkadobon adopteer je een kip. Tienduizenden Nederlanders hebben inmiddels een biologische kip geadopteerd. En het aantal blijft maar groeien. Logisch. Want het lekkerste eitje is een adoptiekip-eitje.

Voordat je besluit om een kip te komen ophalen: de kip blijft van de boer en loopt met honderden vriendinnen op een biologische pluimveehouderij. Jij krijgt 6 waardebonnen voor heerlijke biologische eieren. De waardebonnen kun je bij Natuurwinkel Naturijn inwisselen voor doosjes eieren.

Onderneemster Maria Willems is al bijna 20 jaar zeer betrokken bij haar winkel. Wat maakt de Natuurwinkel nu onderscheidend van andere winkels? ,,De klant goed informeren vinden wij erg belangrijk. De producten die wij verkopen zijn met zorg en aandacht geteeld en altijd geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. We willen graag onze klanten (weer) kennis laten maken met producten die echt goed zijn voor je lijf. Producten die gemaakt zijn van pure ingrediënten, zonder er allerlei middeltjes en stofjes aan toe te voegen. De Natuurwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan groenten, fruit, ambachtelijk gebakken broden, en heerlijke kazen. Waar mogelijk wordt er gekozen voor lokale en Nederlandse producten. Zo verkopen wij ook pompoenen uit eigen tuin en appelsap uit onze eigen boomgaard. Daarom vind ik het nu ook zo leuk om een actie met deze kipkadobonnen te organiseren. Iedere dag geniet ik van verse biologische eitjes van onze eigen kippen en dit gevoel wil ik graag delen met onze klanten. "