Sparen voor Brabantia serveerset bij PLUS Giel Smits

CULEMBORG Goed eten verdient het om smaakvol gepresenteerd te worden. Daarom kunnen klanten vanaf 3 juni sparen voor een exclusieve serveerset van Brabantia. Het Hollandse merk heeft speciaal voor PLUS zeven verschillende serveeritems ontwikkeld die klanten bij elkaar kunnen sparen. En het sparen kan niet alleen met fysieke zegeltjes. Vanaf nu is het bij PLUS Giel Smits ook mogelijk om te sparen via de PLUS app.

Met de serveerset wil PLUS Smits klanten helpen hun eten op een verrassende en luxe wijze te presenteren aan hun gasten. De set bestaat uit een porseleinen broodschaal met dipschaaltjes, een karaf, een beukenhouten serveers/snijplank, een porseleinen saladeschaal, een beukenhouten serveerplankje, en set van drie glazen schaaltjes en drie bijpassende porseleinen schaaltjes voor het beukenhouten serveerplankje.

Bij PLUS Smits is het al langere tijd mogelijk om digitaal te sparen. Via de QR-code in de PLUS-app kunnen klanten bij de kassa de spaarzegels digitaal laten toevoegen aan hun digitale spaarkaart. Een primeur in de Nederlandse supermarkten.

SAMENWERKING MET 24KITCHEN Drie 24 Kitchen-chefs hebben speciaal voor deze campagne een aantal zomerse recepten bedacht die te presenteren zijn in de serveerset. Deze recepten zijn te vinden op: plus.nl/24kitchen.

Vanaf 3 juni tot en met 25 augustus 2018 kan er gespaard worden voor de verschillende items. Bij elke vijf euro aan boodschappen en speciale actieproducten ontvangen klanten een spaarzegel. Bij 16 zegels is de spaarkaart vol. Tegen inlevering van een volle spaarkaart en een bijbetaling ontvangt de klant het serveeritem naar keuze.