Speciale actie bij de Natuurwinkel

CULEMBORG ,,Kerstmis draait om sfeer, samen zijn én natuurlijk lekker eten", aldus Maria Willems van Natuurwinkel Naturijn. ,,Bij de Natuurwinkel vinden wij dat ook heel belangrijk. En dat zie je terug in onze winkel. Bij ons kom je voor goede, eerlijke producten waar een verhaal bij hoort. Natuurlijk zijn met kerst overal lekkere en luxe producten te koop. Maar wie écht een goed verhaal op tafel wilt zetten, doet boodschappen bij de Natuurwinkel. En met onze speciale kerstactie maken we dat nu nog aantrekkelijker."

Onder de noemer 'Zet 'ns een goed kerstverhaal op tafel' kunnen klanten bij Naturijn sparen voor korting op onze kerstbox. Dit is een box vol met gezonde en eenvoudig te bereiden ingrediënten voor een compleet en overheerlijk kerstdiner voor twee. In de box zit ook een boekje met kerstverhalen, een menukaart en achtergrondverhalen over de producten, de telers en de smaken van de natuur. Er is voor ieder wat wils. ,,We hebben een box met vlees- en visgerechten én we hebben een vegetarische variant."

Klanten ontvangen bij iedere 5 euro die ze besteden een spaarzegel. Een volle spaarkaart van 18 zegels (klant krijgt 2 zegels cadeau) geeft 10 euro korting op de kerstbox. Daarmee betaalt de klant 25 euro voor een compleet kerstdiner. De box zonder korting kopen kan ook. Dan is de prijs 35 euro. ,,En we geven twee kerstboxen weg. Om hierop kans te maken, vragen we klanten ons te vertellen wat het beste kerstverhaal is dat zij ooit op tafel hebben gezet."

Info: www.natuurwinkel.nl/eengoedkerstverhaal, Maria Willems, Natuurwinkel Naturijn, Prijssestraat 6, Culemborg