Start bouw Hof van Schouten Culemborg

CULEMBORG De firma Reinbouw uit Dieren is maandag 18 januari gestart met de bouw van 14 gezinswoningen en 26 appartementen genaamd Hof van Schouten.

In opdracht van KleurrijkWonen bouwt Reinbouw hier verschillende typen appartementen voor mensen die zorgeloos en comfortabel willen wonen. De ruime eengezinswoningen zijn voorzien van alle moderne technieken, zoals vloerverwarming en zonnepanelen.

Feestelijke bijeenkomst

Op donderdagavond 28 januari hield KleurrijkWonen een feestelijke bijeenkomst voor de toekomstige bewoners van Hof van Schouten. De kopers werden hartelijk ontvangen in restaurant Op de haven door de projectleider Arco Hakkert. Na een korte toespraak van Wethouder Collin Stolwijk was het tijd voor het officiële startsein van de bouw van de woningen en appartementen. Na het officiële gedeelte was er tijd voor de bewoners om elkaar, onder het genot van een hapje en drankje, beter te leren kennen. Het was een zeer geslaagde avond.

Voor de gezinswoningen is veel belangstelling. Inmiddels zijn 12 gezinswoningen verkocht en zijn de overige 2 woningen onder optie. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Info Weeda & Jellema (0345 516 666) of VanKesselKroezen (0345 522 522) voor een vrijblijvend gesprek. Als alles volgens planning verloopt, worden de gezinswoningen voor de bouwvakantie van 2016 opgeleverd. De appartementen volgen daarna in het najaar van 2016.