• Nederland, Culemburg, 14-6-2018. Foto Maarten Hartman/Hollandse-Hoogte. Een minuut gratis winkelen.

    Photographer: Maarten Hartman / Hollandse Hoogte

Stichting Hulpgroep Laag Inkomen winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Culemborg

CULEMBORG Kruidvat heet alle klanten uit Culemborg en omgeving welkom in de nieuwe winkel aan het Chopinplein 32 in Culemborg. Donderdag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Nathasja de Vos één minuut gratis winkelen voor Stichting Hulpgroep Laag Inkomen. Nathasja heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Culemborg die het financieel zwaar hebben.

,,Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Stichting Hulgroep Laag Inkomen", vertelt winkelmanager Fatima Chaiba. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Fatima en haar team zijn trots: ,,We nodigen iedereen uit Culemborg en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken."


Nathasja de Vos, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: ,,Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor Stichting Hulpgroep Laag Inkomen. Wekelijks verzorgt de stichting een tas met boodschappen voor mensen die in financiële problemen zijn geraakt en daardoor te weinig geld overhouden om in hun eerste levensbehoeften te voorzien. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!"