• Neeltje van Triest
  • Neeltje van Triest
  • Neeltje van Triest

Stormachtige opening Emté

CULEMBORG De Emté is weer open, voor menig Culemborger een prettig gegeven. Woensdagmorgen was het weer om uit te slapen. Storm en regen werden voorspeld. Toch had al een aardig legertje klanten met en zonder karren zich voor de klok van negen al verzameld bij de hoofdingang. Hier zou de officiële opening plaatsvinden en voor de eerste honderd bezoekers was er een bloemetje.

Nadat supermarktmanager Conny van Meerten en operationeel manager Frans Houben op de rode knop hadden gedrukt gingen de deuren open en kon de nieuwe winkel worden bewonderd. Ilse de Lange schalde buiten door de luidprekers 'So incredible' -zo ongelooflijk-, maar daar was verder niemand die dat hoorde. Er werden boodschappen gedaan, de klant ging op koopjesjacht en daarna als de wiedeweerga weer naar buiten om een gratis bloemetje te scoren.

Naast snel en doelmatig boodschappen doen, staat de nieuwe Enté helemaal in het teken van inspiratie en beleving rondom goed en lekker eten. De veranderingen zijn zo groot dat het lijkt of je in een volledig nieuwe supermarkt loopt. Een moderne winkel waarbij de inrichting is aangepast om het winkelplezier voor de klant te vergroten. Supermarktmanager Conny van Meerten is trots op het resultaat. ,,Ik ben blij dat we weer open zijn voor onze grote groep trouwe klanten. We gaan iedereen verrassen met heel veel mooie versproducten. En zoals Culemborg van ons gewend is gebeurt dat altijd met een lach."

Als lekkerste supermarkt van Nederland, en volgens operationeel manager Frans Houben de mooiste winkel van Culemborg, biedt Emté een uitgebreid assortiment aan heerlijke versproducten. Zo worden er verse maaltijd-, lunch-, rauwkost- en fruitsalades gemaakt. Er zijn huisgemaakte pizza's en er is een uitgebreid assortiment kaas, tapas en droge worsten. Bovendien worden er verse noten gebrand.

In de bedieningsafdeling werkt een vakslager en worden wisselende specialiteiten en verse maaltijden aangeboden. De bakkerij is een fraaie blikvanger in de supermarkt geworden.

Supermarkt Emté is zeven dagen per week open. Doordeweeks en op zaterdag van 8 tot 20 uur, op vrijdag tot 21 uur en op zondag van 10 tot 18 uur aan de Vianensestraat 5 in Culemborg.