• Erik van t Woud

Themabijeenkomst: verdergaan na verlies

CULEMBORG Karakteruitvaart wil alle families die de afgelopen 10 jaar vertrouwen in Karakteruitvaart hebben gesteld bedanken. Daarom wordt zondag 4 februari een jubileumbijeenkomst gehouden met een lezing van rouwdeskundige Daan Westerink en muzikale omlijsting door Roos Bluspand in De Gelderlandfabriek in Culemborg. De toegang is gratis.

Peter Bos: ,,Als Daan iets zegt begrijp ik het onmiddellijk. Zij verstaat de kunst om dingen te zeggen zoals ze werkelijk zijn, waardoor mensen zich erkend voelen en vertrouwen krijgen in hun eigen manier van omgaan met verlies. Daan durft te breken met oude inzichten over rouwverwerking. Roos Blufpand weet hoe melancholie en troost samen kunnen klinken en wat sluit ze met haar muziek goed aan bij de woorden van Daan Westerink. Ik ben vol van vertrouwen dat bezoekers na vertrek zullen zeggen: goed dat ik gegaan ben, ik begrijp mezelf een stukje beter."

Programma:

14.30-15.00 uur Ontvangst met koffie

15.00 uur Muziek van Roos Blufpand

15.10-15.40 uur Lezing Daan Westerink

15.40 uur Muziek van Roos Blufpand

15.50-16.30 uur Vervolg lezing Daan Westerink

16.30 Napraten in het restaurant van De Gelderlandfabriek, Una Volta

Er is een maximum gesteld aan het aantal mogelijke bezoekers. Aanmelden via Facebook of stuur een mailtje naar info@karakteruitvaart.nl