• Angelina en Desiree zijn de vertrouwde gezichten van CharBeau

    A. Stolker

Tien jaar CharBeau Lingerie

CULEMBORG Het is een vertrouwd gezicht voor wie over de Culemborgse Markt loopt; CharBeau Lingerie op nummer 13. Tien jaar geleden opende Angelina Stolker de deuren van haar zaak. Een mijlpaal die gevierd moet worden. Daarom is het van 7 tot en met 12 oktober feestweek bij CharBeau met iedere dag mooie acties. Op zaterdag barst het feest echt los en wordt het jubileum afgesloten met onder andere een DJ en een verloting.

Angelina weet nog hoe spannend het was om een decennium geleden de deuren van haar lingeriewinkel te openen. Inmiddels heeft die spanning plaats gemaakt voor dankbaarheid omdat klanten haar al 10 jaar weten te vinden. De trouwe klantenkring bestaat niet alleen uit mensen uit de regio. Vanuit het hele land weet men haar winkel te vinden. Natuurlijk heeft dit deels te maken met de mooie merken die te vinden zijn in haar winkel maar ook vanwege de klantvriendelijkheid en deskundigheid meent zij. De paskamers zijn ruim opgezet. Wie hulp nodig heeft hoeft slechts op een knopje te drukken. Wie tussen het passen door nog even rond wil kijken in de winkel kan gebruik maken van de badjas die in de pasruimte hangt.

WITTE TAFEL Centraal opgesteld in de winkel staat de witte tafel. ,,Als dit iconische meubelstuk zou kunnen praten" grapt Angelina. Ze kent zo'n beetje iedere klant persoonlijk en kletst graag even met hen aan de tafel. ,,Het is de oprechte interesse die het verschil maakt. Bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee en het liefst met wat lekkers". Winkelen bij CharBeau is een uitje. Dankzij de uitgebreide collectie kan jong en oud bij slagen bij de Culemborgse onderneemster. Voor vrouwen is maatje 36 al lang niet meer de standaard. Toch bieden de meeste zaken enkel de kleine maten aan en mist daarmee het grote publiek. Angelina vindt dat iedereen iets moois aan moet kunnen ongeacht de maat. Ook dames met een maatje meer kunnen bij CharBeau terecht.

HEREN Buiten de vrouwencollectie herbergt de winkel ook een herenafdeling. ,,Het moet niet saai worden" is hierin het motto. Van ondergoed tot badjassen; de moderne man is hier op de juiste plaats voor flitsende artikelen.

Naast de eigenaresse zelf is er nog een vast gezicht in de winkel, namelijk dat van Desiree Hendriksen. ,,Desiree is geen gewone werkneemster" vertelt Angelina. Ze roemt de enorme betrokkenheid van haar collega. Een goede sparringpartner waar ze met een gerust hart de zaak aan over kan laten bij afwezigheid. Samen vormen ze een gouden team en werken ze hard om iets moois neer te zetten.

Gedurende de feestweek zijn er diverse acties. Welke dat zijn houden ze grotendeels nog even geheim. Wel maakt iedere klant die in deze week iets koopt kans op mooie prijzen. De winnaars van deze kassabon-loting wordt aan het eind van de week bekend gemaakt. Win onder meer leuke goodie bags of luxe lingeriesetjes van bijvoorbeeld het kwaliteitsmerk Simone Pérèle.

pKijk voor meer informatie op www.charbeau.nl