A & A Tours Reisadvisering viert vijftigjarig bestaan

CULEMBORG Een halve eeuw lang is A & A Tours Reisadvisering gevestigd in de Betuwe en het Land van Maas en Waal. Alle vier vestigingen (in Tiel, Culemborg, Geldermalsen en Druten) van dit familiebedrijf maken al decennia lang een vertrouwd deel uit van het straatbeeld. Inmiddels is de derde generatie in het bedrijf werkzaam. Lang voortbestaan kan een bedrijf maar door twee belangrijke dingen: een groot en trouw en zich steeds vernieuwend klantenbestand en een enthousiast, competent en vakbekwaam team van directie en medewerkers.

Het bedrijf heeft duidelijke keuzes gemaakt: A & A Tours Reisadvisering wil geen internetaanbieder zijn en daarmee één van de zovelen worden. Wel is zij via haar website www.aatours.nl vindbaar voor elke klant èn kan elke klant ook via het onderdeel 'reisaanvraag' een opdracht geven om een reis uit te laten zoeken: hierdoor combineert A & A Tours het gemak van het internetboeken en de kennis van haar reisadviseurs. Ook kan de klant gidsen digitaal op de A & A Tours-website vinden.

A & A Tours werkt uitsluitend samen met betrouwbare partners, hiermee zorgt zij ervoor dat haar klanten met een gerust hart op reis gaan. De verzorging van uw vakantie- en zakenreizen, ligt bij A & A Tours Reisadvisering in goede handen.

A & A Tours Reisadvisering wil al haar klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in het team van A & A Tours hebben gesteld. Ter ere van het jubileum van A & A Tours Reisadvisering krijgt elke klant die tussen 7 en 20 december 2015 een reis bij A & A Tours Reisadvisering boekt, tegelijkertijd de betaling op die reis doet èn daarnaast A & A Tours 'liked' op haar facebookpagina een korting van €50,- (per dossier).

Culemborg, Zandstraat 94, 4101 EJ, 0345 - 512811, culemborg@aatours.nl