• Neeltje van Triest

Twintig jaar New Eden Skincare

CULEMBORG Schoonheidsspecialiste Ingrid Sielhorst startte twintig jaar terug met New Eden Skincare, instituut voor huidverbetering. Ze introduceert van meet af aan de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken als het om huidverbetering gaat. In de afgelopen twintig jaar heeft ze veel kennis en inzichten opgedaan over behandelmethodes, productinnovaties en het functioneren van de huid. Ze blikt terug op de afgelopen twintig jaar, maar vooral ook vooruit. New Eden Skincare is altijd gericht op de toekomst.

Ingrid: ,,New Eden Skincare is een salon voor vrouwen die het waard vinden om in zichzelf te investeren. Ik ontvang veel gasten met een drukke baan die willen ontspannen en bovendien voor resultaat gaan. Alles gaat op afspraak en het is mogelijk om zowel overdag als 's avonds de salon te bezoeken. Ook mannen zijn welkom.''

Ze gaat er goed voor zitten en blikt terug op twintig jaar ondernemen. Hier en daar letterlijk met vallen en opstaan en opnieuw beginnen, maar altijd met een gulle lach, een brede kennis van zaken en op een hartelijke toon. Ingrid kent dan ook heel veel vaste klanten.

Ingrid; ,,Die vaste klanten hebben inmiddels hun cadeautje al in ontvangst mogen nemen. Twintig jaar vier ik graag met ze, want door de jaren heen zijn ze me trouw gebleven. En dat waardeer ik enorm.''

Ze legt uit dat New Eden Skincare staat voor organische natuurlijke huidverbetering! Helemaal van nu: huidverbetering, duurzaam, puur en een beetje glamour. Daarbij maakt ze gebruik 2 gerenommeerde merken die aan haar hoge eisen voldoen: Cosmedix voor behandelingen met Retinol, ofwel vitamine A, dé anti-aging vitamine voor snelle resultaten bij rimpels, pigment en versteviging van de huid en Éminence een merk dat met hun producten de een na de andere prijs wint, decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met doordachte huidverzorging zorgen voor een professionele behandeling, voelbaar, zichtbaar en betaalbaar.

Ingrid: ,,Zelf maak ik natuurlijk ook gebruik van deze producten en kijk maar eens hoe glad mijn huid blijft. Ik ben er zeer tevreden mee en met mij een brede schare aan klanten. We willen toch allemaal op een natuurlijke manier mooi gracieus ouder worden?''

Naast behandelingen en producten adviseert Ingrid ook voedingssupplementen in de vorm van bijvoorbeeld collageen, om het resultaat te ondersteunen en zo ook van binnenuit de huid weer op te bouwen naar een stevigere en gezonde huid.

Om bij de klant ook daadwerkelijk het resultaat van een behandeling zichtbaar te maken, neemt Ingrid tijdens het intake-gesprek foto's, zo kan de verbetering van de huid goed gevolgd en vastgelegd worden.

New Eden Skincare is een vooruitstrevende salon die de nieuwste technieken altijd als een van de eersten in huis haalt. Ingrid investeert al twintig jaar in de nieuwste methodes en apparatuur om haar cliënten naar de laatste inzichten te behandelen. Ze heeft een neus voor de laatste ontwikkelingen en blijft een trendsetter binnen haar vakgebied.

New Eden Skincare, Instituut voor huidverbetering, Van Karnebeeklaan 29, Culemborg. Telefoon 0345-533770 of www.neweden.nl.