• Antiekwinkel.nl

Verbouwen en inrichten

Advertorial

Een nieuwe woning of een huidige woning verbouwen kan voor een heel andere uitstraling van het huis zorgen. Als je dan toch bezig bent is het misschien ook wel leuk om eens te kijken naar een andere inrichting. Voor professionele hulp bij het bouwen of verbouwen van een woning is het altijd aan te raden om op zoek te gaan naar de juiste vakman. Helemaal als het om aansluiten van elektriciteit gaat, dan kun je het best gebruik maken van een gediplomeerd elektricien. Gelukkig zijn er in Culemborg en omstreken genoeg bedrijven te vinden die jouw met spoed van dienst kunnen zijn.

Inrichting: modern of antiek?

Als het huis weer klaar is om ingericht te worden, dan is het tijd om te kijken naar een nieuwe inrichting. Je kunt kiezen voor nieuwe meubels of juist voor oude meubels. Door een combinatie te maken van moderne elementen in combinatie met antiek kun je jouw huis de uitstraling geven die je zelf wilt. Je zorgt dan zelf voor een echt thuis waar jij je prettig voelt. Neem daarom eens een kijkje bij een antiekwinkel als je op zoek bent naar meubels of andere items die jouw inrichting kunnen verrijken.

Aan de muur

Ook de decoratie van de woning aan de wand is natuurlijk erg belangrijk. Heb je schilderijen aan de muur hangen of foto’s dan wil je ook graag dat je daar geschikte lijsten voor kunt vinden. Bij een lijstenmaker kun je lijsten in de gewenste maat laten maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om houten lijsten te laten maken voor jouw schilderijen en foto’s. Door dezelfde lijsten te laten maken zorg je voor rust en één bepaalde stijl die jouw woning compleet maakt. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor lijsten die van andere materialen zijn gemaakt.