• Neeltje van Triest

Volop vuurwerk bij 't Paradijs

CULEMBORG De vuurwerkverkoop van hoveniersbedrijf Leo van den Bosch ('t Paradijs) is voor vele Culemborgers een must om hier aan het eind van het jaar vuurwerk te halen. Voor Leo en Jeannet van den Bosch is het de leukste tijd van het jaar. Ieder jaar hebben ze wel wat nieuws en ieder jaar leven ze met een lach naar de laatste dagen van december toe.

Het echtpaar heeft dit jaar eens goed geïnvesteerd in nieuwe schermen die bij diverse soorten vuurwerk realistisch laten zien wat het effect is. Er zijn weer nieuwe uitvoeringen van mooi vuurwerk op de markt verschenen en zo kan de bezoeker nog beter beleven hoe het er in 'het echt' uit zal zien. De inrichting van de winkel is hierop helemaal afgestemd.

Leo: ,,En we verkopen natuurlijk goedgekeurde pijlenstandaards. De klanten kunnen hier volop terecht voor hun vuurpijlpakketten.'' Jeannet vertelt dat er traditioneel glühwein en erwtensoep is, maar ook volop koffie en limonade voor de kleintjes klaar staat. ,,Gewoon een gezellig praatje en ondertussen een leuk pakketje vuurwerk voor jezelf of anderen samenstellen. We doen dat al meer dan dertig jaar.''

Hoveniersbedrijf Leo van den Bosch ('t Paradijs), Dahliastraat 56a, Culemborg of surf naar www.vuurwerkbestelling.nl. De officiële vuurwerkverkoop staat gepland op vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december.