• Gecu en Dokman

Vuurwerk bij Gecu goedkoop tanken en Dokman de vuurwerkspecialist

CULEMBORG Wie vanaf dinsdag 27 december bij Gecu tenminste 25 liter brandstof tankt ontvangt een kortingbon voor mooi vuurwerk. Met deze bon kan een klant een vuurwerkpot Howling Devil voor €17,50 in plaats van €34,50.

Dokman is al decennia lang de vuurwerk specialist van Culemborg. ,,Elk jaar in december toveren de winkel om in een waar vuurwerk paradijs", aldus Joop Dokman. Frans Geurts lacht: ,,Nu eens niet alleen knallende prijzen bij ons aan de pomp maar ook in de lucht."

Al jaren hebben Gecu en Dokman aan het einde van het jaar een dergelijke actie. Frans: ,,Lokale samenwerking vinden we belangrijk." Joop: ,,Mooi dat iedereen kan profiteren van deze actie."

,,Regelmatig kunnen klanten profiteren van diverse acties", vertelt Frans Geurts van Gecu. ,,Naast een scherpe prijs willen we ons ook op een andere manier onderscheiden, dat doen we nu door de samenwerking met Dokman."

Joop Dokman tot slot: ,,We hebben dit jaar weer een mooi assortiment vuurwerk ingekocht."

Bij Gecu kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen een scherpe prijs tanken. Gecu is te vinden aan de Randweg 12 in Culemborg. Dokman is te vinden aan De Zandstraat 74 in Culemborg.

Foto: Frans Geurts en Joop Dokman met de Howling Devil