• foto Rias Immink

    foto Rias Immink

Winnaars Win je winkel openen escape room de Binnenpoort

CULEMBORG Op 4 november openen de winnaars van 'Win je winkel' Michel Rietveld en Bryan Klunder escape room de Binnenpoort aan de Oude Vismarkt 10 in Culemborg. Om 9.55 uur gaat de papklok luiden waarna om 10.00 uur de poorten van de escape room op spectaculaire middeleeuwse wijze geopend worden. Aansluitend kan iedereen tot 13.00 uur een sneakpreview nemen in het tot escape room verbouwde pand.

De jury van Win je winkel maakte op 11 april bekend dat Michel en Bryan de beste waren van de drie finalisten. Daarmee wonnen ze voor zes maanden een pand en begeleiding door experts. Citymanager Marnix van Namen schreef de wedstrijd begin dit jaar uit met als doel creativiteit en ondernemerschap in de Culemborgse binnenstad te stimuleren en om leegstaande panden nieuw leven in te blazen. Hij werkt daarin samen met Rabobank, INRetail, RSP Makelaars, Ondernemersvereniging VOC Culemborg en de gemeente Culemborg.

De binnenstad van Culemborg is de perfecte plek om een winkel te beginnen. Het centrum trekt wekelijks duizenden bezoekers uit Culemborg en omstreken die komen winkelen en genieten van onder andere het historische decor, de verrassende winkeltjes en de gezellige horeca.

Escape room de Binnenpoort, Oude Vismarkt 10, 4101CA Culemborg, www.binnenpoort.nl, info@binnenpoort.nl, 0345-342178.