• Bestuurder Marc Hendriks van Ziekenhuis Rivierenland en Erik van Dijk namens uitgeverij BDU tekenden de overeenkomst.

    Ziekenhuis Rivierenland

Ziekenhuis Rivierenland en BDU werken samen

TIEL Bestuurder Marc Hendriks van Ziekenhuis Rivierenland en Erik van Dijk namens uitgeverij BDU tekenden aan het begin van het nieuwe jaar in Tiel een overeenkomst: alle advertenties van het ziekenhuis worden voortaan in BDU-bladen gedaan. Met uitgaven in gebieden waar BDU niet uitkomt, maar het ziekenhuis wel patiënten heeft, is door BDU in een aparte regeling voorzien.

Marc Hendriks liet zich uitgebreid inlichten over het bedrijf uit Barneveld, dat van oorsprong een familiebedrijf is. ,,Net als in een ziekenhuis gedijt zo'n organisatie bij korte lijnen intern en een warme band met het gebied waarin je werkt", stelde hij.

Ziekenhuis Rivierenland werft personeel via de BDU, maar gebruikt ook ruimte om evenementen aan te kondigen als de open dag, die in maart weer wordt gehouden. Belangrijkste reden voor samenwerking is de brede dekking die BDU garandeert, alsmede druk gelezen websites.

Van Rhenen tot in Appeltern en van Dodewaard tot Herwijnen komen patiënten naar Ziekenhuis Rivierenland, dat onlangs in een AD-test op de eerste plaats eindigde van ziekenhuizen met de kortste wachttijden.

Ziekenhuis Rivierenland biedt een compleet pakket aan behandelaars, artsen, laboratoria en poliklinieken. In Culemborg en Beneden-Leeuwen zijn er buitenpoli's, zodat voor veel consulten patiënten niet hoeven reizen. Het ziekenhuis telt 220 bedden, ruim 1500 werknemerss en is het enige ziekenhuis van het rivierengebied.