• Mensenkind
  • Simon Dijk
  • Presentatrice Lisa Wade opent Open Dag Mensenkind

    Simon Dijk
  • Simon Dijk

Zorgcentrum Mensenkind ziet mooie groei

CULEMBORG Steeds meer mensen tonen belangstelling voor zorg die aandacht besteedt aan lichaam én geest. Dat was afgelopen zaterdag te merken tijdens de Open Dag van centrum Mensenkind aan de Godfried Bomansstraat 2.

door Simon Dijk

In twee jaar groeide het centrum van natuurlijke geboortezorg naar een plek waar integrale zorg geboden wordt bij het krijgen van een kindje, opvoeden, gezondheid en volwassen levensvragen. Samen in balans. Oud-presentatrice van Het Klokhuis, Lisa Wade, zelf 'kind aan huis', opende de open dag en deelde haar bijzondere ervaringen.

Gebundeld onder één dak is bij Mensenkind een breed palet aanbieders te vinden. Van zwangerschapsbegeleiding, kind- en volwassenencoaching, homeopathie, voetreflexmassage, hormoonyoga tot een jeugd- en consultatie-arts. Er zijn lezingen, workshops, een oudercafé en scholing van professionals. Wade hierover: ,,Als beginnende ouder merkte ik dat je in de reguliere zorg vaak als medisch geval wordt gezien. Bij Mensenkind kijk je naar wat het met je doet om ouder te zijn en wat het betekent voor je gezin. Verloskundige Marieke Verschelling stelde ons hierbij de juiste vragen en verwees ons ook, met een prachtig resultaat."

REIS Wade over haar traject: ,,Ik heb het gevoel dat we een reis maken. Op zoek naar: wie ben je als moeder, als grote zus en wat betekent het voor mijn man en onze relatie. We voelen ons daarbij echt verzorgd, zoals door Marieke die langskwam en homeopaat Ron die bij ziekte belde wat hij voor ons kon doen. Het team is om ons heen komen staan en versterkt elkaar. Wonderlijk en nooit zo ervaren."

Wie eenzelfde reis wil ervaren als Lisa Wade en haar gezin, is welkom bij Mensenkind. Via www.Mensenkind.nu is een uitgebreid aanbod te vinden. Informatie: 06-22190477.